Allereerst wil ik mijn dankbaarheid uitspreken naar de journalisten en fotografen en de dagbladen. Zij hebben mij een podium gegund en gegeven. Op de interviews kijk ik dan ook met veel plezier terug. De publiciteit die ik heb mogen krijgen maakt mij nog elke dag trots! Dank jullie wel!

Op donderdag 17 december besteedde de Metro  een artikel  aan  het  werk  van  personal trainers tijdens  de  Corona-tijd.https://www.metronieuws.nl/lifestyle/fit-gezond/2020/12/paar-pieken-en-dalen-voor-personal-trainers/

Op woensdag 10 april 2019 stond de Smitmissie in de Metro. Voor mij was dit echt een feestje, want ik haalde hiermee voor het eerst het landelijke nieuws! Het toenemende probleem van te dikke kinderen stond centraal en ik vond het goed dat hier extra aandacht aan werd besteed!  Zoals je in het stuk kunt lezen doet het mij veel om kinderen te zien die amper vooruit kunnen komen. Kijk niet weg! Investeer in je gezondheid en in die van je directe omgeving!

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2019/04/kijk-niet-weg-kinderen-nog-altijd-te-zwaar

______________________________________________________________________________________________________________________

Op 20 januari 2019 stond de Smitmissie centraal in de Stentor, in een artikel als tegenhanger van Blue Monday. De Smitmissie was op dat moment door enkele tientallen mensen afgerond, maar deze publicatie zorgde ervoor dat de Smitmissie in bekendheid enorm groeide. Erg mooi!

https://www.destentor.nl/deventer/morgen-is-de-meest-deprimerende-dag-van-het-jaar-lifestyle-coach-michiel-hatse-kom-maar-op-met-blue-monday~a865fff5/

______________________________________________________________________________________________________________________

In december 2008 stond ‘Smitfit’, mijn bedrijf waaronder ik toendertijd de personal trainingen gaf, in de Stentor. Het item ging vooral over het inhuren van personal trainers voor verschillende doeleinden. Ik was enkele maanden voor deze publicatie begonnen als zelfstandige personal trainer.

https://www.destentor.nl/deventer/personal-coach-voor-wedding-fit~ac73cbcd/