In de media

Dit deel van de site wil ik besteden aan heel veel dankbaarheid aan de ontzettend leuke journalisten en fotografen en hun dagbladen of andere media. Zij hebben mij allereerst een podium gegund en gegeven, maar ook op de interviews zelf kijk ik met een enorm geluksgevoel terug. Elke publiciteit die ik heb mogen krijgen maakt me nog elke dag enorm trots! Dank jullie wel!

 

In December 2008 stond ‘Smitfit’, het bedrijf dat ik toen had, in de Stentor. Het item ging vooral over het inhuren van personal trainers voor verschillende doeleinden. Ik was enkele maanden voor deze publicatie begonnen als zelfstandige personal trainer.

https://www.destentor.nl/deventer/personal-coach-voor-wedding-fit~ac73cbcd/

 

Op 20 januari 2019 stond de Smitmissie centraal in de Stentor in een artikel als tegenhanger van Blue Monday. De Smitmissie was op dat moment door slechts tientallen mensen afgerond, maar deze publicatie zorgde ervoor dat de Smitmissie in bekendheid enorm groeide. In alle oplages van de Stentor was het gepubliceerd wat mij enorm trots maakte! En nog steeds!

https://www.destentor.nl/deventer/morgen-is-de-meest-deprimerende-dag-van-het-jaar-lifestyle-coach-michiel-hatse-kom-maar-op-met-blue-monday~a865fff5/

 

Op woensdag 10 april 2019 stond de Smitmissie in de Metro. Voor mij was dit echt een feestje, want ik haalde hiermee voor het eerst het landelijke nieuws! Het probleem van te dikke kinderen stond centraal en ik vind het geweldig dat hier zoveel aandacht aan werd besteed! Niet perse vanwege de enorme reclame voor mij, maar wel om dit toenemende probleem aandacht te geven. Zoals je in het stuk kunt lezen doet het mij heel veel om kinderen te zien die amper vooruit kunnen komen. Kijk niet weg!  Investeer in je gezondheid! Ook in die van je kind of misschien wel juist in die van je kind!

 

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2019/04/kijk-niet-weg-kinderen-nog-altijd-te-zwaar